Are you a Carer, Occupational Therapist or Physiotherapist? Join our Healsoul.

Introducing

We thrive on building a healthy community for all individuals.

We care for the growing needs of our community. We build systems for providing health services for individuals, families, communities and populations in general.
Counter image
6500 +
Worldwide Branches
Bring best quality health services to ones who are in need worldwide.
Counter image
1000 +
Hospital Established
Our hospitals are equipped with the latest utilities, technologies, and devices.
Counter image
300 +
Local Partners
We established cooperation with plenty of globally famous partners.

Our Services

Health Care Services

We make efforts to change the way that healthcare services are offered in order to meet the changing needs of our patients, both for the present and future.
Daily Home Care
Hourly Home Care
Specialized Care
Advanced Care

Don’t hesitate, contact us for better help and services. Explore all services

Our commitment

Reason why you should choose us

We’ve combined a new kind of doctor’s experience that blends the highest level of health care with exceptional service. People can enroll membership by paying $129.

Don’t hesitate, contact us for better help and services. Let’s get started

Free Consultation

  Sivia B.

  Inainte de mine, s-au operat trei persoane din familie la d-l dr. Borz și au fost foarte mulțumite de evoluția lor. M-am operat și eu (gastroplicatură) la spitalul Regina Maria (Puls), beneficiind de un personal medical de top. Operația a decurs foarte bine. Sunt mulțumită de rezultate.

  Estera M.

  Un prieten de familie de la Arad care s-a operat la dr. Borz și a slabit 100 de kg ( avea 180 de kg), mi –a recomandat să fac operația la dânsul. Am beneficiat de o echipă compexă și experimentată( medici și asistente) și condiții deosebite la spitalul Novavita din Tg.Mureș. Sunt foarte mulțumită de alegerea făcută și rezultatele obținute.

  Riccardo I. 21 de ani

  Fiind un pacient tânăr, m-am interesat foarte mult înainte de a apela la operația de gastric sleeve. In final, în urma multiplelor recomandări și a rezultatelor excelente precum și a empatiei deosebite care o are față de pacienți, am apelat la d-l dr. Cristian Borz. Totul a decurs foarte bine, fără complicații iar rezultatele s-au văzut imediat, slăbind 15 kg chiar în prima lună.

  Andreea O.

  Avînd un exces ponderal moderat (aveam 90 de kg), am apelat la operația de gastroplicatură. D-l dr. Cristian Borz și echipa medicală de la spitalul Regina Maria (Puls) au dus la bun sfârșit intervenția chirurgicală. Rezultatele au fost foarte bune, slăbind 25 de kg in decurs de 3 luni.

  Florin G.

  Am aflat despre rezultatele foarte bune ale d-lui dr. Borz și nu am ezitat să fac drumul până la Tg.Mureș pentru operația de gastric sleeve. La 6 ani de la operație sunt foarte mulțumit de rezultate.

  Ramona M.

  Am fost diagnosticată cu Diabet Zaharat tip 2 și obezitate morbidă (1ookg). Am decis să fac operația de gastric sleeve și astfel am apelat la d-l dr. Cristian Borz, fiind recomadat ca un foarte bun profesionist . După o pregătire minuțioasă, am fost operată de către dr. Borz, la Tg.Mureș, la spitalul Novavita. Operația a decurs fără complicații iar recuperarea a fost rapidă. La un an postoperator am ajuns la 56 kg și mă mențin. Schimbarea în cazul meu nu a fost doar fizică ci și mentală, un adevărat “reset” al intregii mele vieți. A fost una din cele mai bune decizii din viața mea.

  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo

  Believe.
  Consolation.
  Reality.

  Subscribe to get newsletter

  Blog updates

  More articles from resource library

  Read the most popular medical news and articles in health care industries to catch up with the latest policies and trends.