Our service

Mental Healthcare services

We have a true passion and deep commitment in helping people better understand the mental health and emotional challenges of their lives.

Our Commitment

Reason why you should choose us

We’re proud to represent the interests of our membership of over a half million people whose lives have been touched by a mental health concern.
h7-icon-1

01.

Decreasing Anxiety

For anxiety disorder, the majority respond well to two types of treatment: psychotherapy, or “talk therapy,” and medications.
h7-icon-2

02.

Easing Depression

Here in Healsoul, being with others dealing with depression can go a long way in reducing your sense of isolation.
h7-icon-3

03.

Improving Self-esteem

We help you to do things that raise your self-esteem for a better feel about yourself and improve the quality of your life.
h7-icon-4

04.

Spiritual Exploration

Our understanding of spirituality carries great influence. So one of the most significant journeys is the exploration of it.

Our Team

Our professional & warm-hearted doctors

We are proud to play a part in helping you live your best life. Our experienced team is committed to creating content you can count on along the way.
Sivia B.

Inainte de mine, s-au operat trei persoane din familie la d-l dr. Borz și au fost foarte mulțumite de evoluția lor. M-am operat și eu (gastroplicatură) la spitalul Regina Maria (Puls), beneficiind de un personal medical de top. Operația a decurs foarte bine. Sunt mulțumită de rezultate.

Estera M.

Un prieten de familie de la Arad care s-a operat la dr. Borz și a slabit 100 de kg ( avea 180 de kg), mi –a recomandat să fac operația la dânsul. Am beneficiat de o echipă compexă și experimentată( medici și asistente) și condiții deosebite la spitalul Novavita din Tg.Mureș. Sunt foarte mulțumită de alegerea făcută și rezultatele obținute.

Riccardo I. 21 de ani

Fiind un pacient tânăr, m-am interesat foarte mult înainte de a apela la operația de gastric sleeve. In final, în urma multiplelor recomandări și a rezultatelor excelente precum și a empatiei deosebite care o are față de pacienți, am apelat la d-l dr. Cristian Borz. Totul a decurs foarte bine, fără complicații iar rezultatele s-au văzut imediat, slăbind 15 kg chiar în prima lună.

Andreea O.

Avînd un exces ponderal moderat (aveam 90 de kg), am apelat la operația de gastroplicatură. D-l dr. Cristian Borz și echipa medicală de la spitalul Regina Maria (Puls) au dus la bun sfârșit intervenția chirurgicală. Rezultatele au fost foarte bune, slăbind 25 de kg in decurs de 3 luni.

Florin G.

Am aflat despre rezultatele foarte bune ale d-lui dr. Borz și nu am ezitat să fac drumul până la Tg.Mureș pentru operația de gastric sleeve. La 6 ani de la operație sunt foarte mulțumit de rezultate.

Ramona M.

Am fost diagnosticată cu Diabet Zaharat tip 2 și obezitate morbidă (1ookg). Am decis să fac operația de gastric sleeve și astfel am apelat la d-l dr. Cristian Borz, fiind recomadat ca un foarte bun profesionist . După o pregătire minuțioasă, am fost operată de către dr. Borz, la Tg.Mureș, la spitalul Novavita. Operația a decurs fără complicații iar recuperarea a fost rapidă. La un an postoperator am ajuns la 56 kg și mă mențin. Schimbarea în cazul meu nu a fost doar fizică ci și mentală, un adevărat “reset” al intregii mele vieți. A fost una din cele mai bune decizii din viața mea.

Simple Process

How to Start Your Care ?

We have one mission—help you prioritize your mental health, discover the way your mind work and find balance of your life.
01
Gradation Image
Application
Applicants can submit all health-related documents at our reception desk.
02
Gradation Image
Check-ups
We will conduct a thorough examination of client's health condition.
03
Gradation Image
Consultation
Based on the checkup results, we'll give consultation on the needed action.
04
Gradation Image
Scheming
If needed, patients will be provided with a detailed health scheme.

Believe.
Consolation.
Reality.

Subscribe to get newsletter

Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo