Our Services

Managed heathcare services

We make efforts to change the way that healthcare services are offered in order to meet the changing needs of our patients, both for the present and future.

About company

Redefining the modern caregiving industry.

blog-31

Mission and Vision

Our mission is to help people in need with best quality services.
More Details
blog-33

Our Challenges

It's hard but we'll try to keep up with the latest technologies and trends.
More Details
blog-15

Our staff

We've formed a group of experienced, professional and young experts.
More Details

Don’t hesitate, contact us for better help and services. Explore all services

Our commitment

Reason why you should choose us

We make efforts to change the way that healthcare services are offered in order to meet the changing needs of our patients, both for the present and future.

Don’t hesitate, contact us for better help and services.

Free Consultation

  Sivia B.

  Inainte de mine, s-au operat trei persoane din familie la d-l dr. Borz și au fost foarte mulțumite de evoluția lor. M-am operat și eu (gastroplicatură) la spitalul Regina Maria (Puls), beneficiind de un personal medical de top. Operația a decurs foarte bine. Sunt mulțumită de rezultate.

  Estera M.

  Un prieten de familie de la Arad care s-a operat la dr. Borz și a slabit 100 de kg ( avea 180 de kg), mi –a recomandat să fac operația la dânsul. Am beneficiat de o echipă compexă și experimentată( medici și asistente) și condiții deosebite la spitalul Novavita din Tg.Mureș. Sunt foarte mulțumită de alegerea făcută și rezultatele obținute.

  Riccardo I. 21 de ani

  Fiind un pacient tânăr, m-am interesat foarte mult înainte de a apela la operația de gastric sleeve. In final, în urma multiplelor recomandări și a rezultatelor excelente precum și a empatiei deosebite care o are față de pacienți, am apelat la d-l dr. Cristian Borz. Totul a decurs foarte bine, fără complicații iar rezultatele s-au văzut imediat, slăbind 15 kg chiar în prima lună.

  Andreea O.

  Avînd un exces ponderal moderat (aveam 90 de kg), am apelat la operația de gastroplicatură. D-l dr. Cristian Borz și echipa medicală de la spitalul Regina Maria (Puls) au dus la bun sfârșit intervenția chirurgicală. Rezultatele au fost foarte bune, slăbind 25 de kg in decurs de 3 luni.

  Florin G.

  Am aflat despre rezultatele foarte bune ale d-lui dr. Borz și nu am ezitat să fac drumul până la Tg.Mureș pentru operația de gastric sleeve. La 6 ani de la operație sunt foarte mulțumit de rezultate.

  Ramona M.

  Am fost diagnosticată cu Diabet Zaharat tip 2 și obezitate morbidă (1ookg). Am decis să fac operația de gastric sleeve și astfel am apelat la d-l dr. Cristian Borz, fiind recomadat ca un foarte bun profesionist . După o pregătire minuțioasă, am fost operată de către dr. Borz, la Tg.Mureș, la spitalul Novavita. Operația a decurs fără complicații iar recuperarea a fost rapidă. La un an postoperator am ajuns la 56 kg și mă mențin. Schimbarea în cazul meu nu a fost doar fizică ci și mentală, un adevărat “reset” al intregii mele vieți. A fost una din cele mai bune decizii din viața mea.

  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo

  Believe.
  Consolation.
  Reality.

  Subscribe to get newsletter

  Blog updates

  More articles from resource library

  Read the most popular medical news and articles in health care industries to catch up with the latest policies and trends.